Tradeplan i Gävleborg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Tradeplan i Gävleborg Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Tradeplan i Gävleborg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tradeplan i Gävleborg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tradeplan i Gävleborg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-03-03. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tradeplan i Gävleborg Aktiebolag ska trivas.

Tradeplan i Gävleborg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra handel tillverkning import export av metall- träråvara, metall, träbearbetningsmaskiner, last och personbilar, lastmaskiner, kontorsmaskiner, livsmedel, konfektion, köksmaskiner, hårvård och hälsokostprodukter, konsult och entreprenaduppdrag vid ny till ombyggnationer. Äga och förvalta, aktier, värdesaker, konst, värdepapper, fastigheter. Samt ävensom idka inom angivna områden därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tradeplan i Gävleborg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Tradeplan i Gävleborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Tradeplan i Gävleborg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-17770.

Firman tecknas var för sig av -Sundell, Lena Gunilla -Sundell, Sven Olov.

De som är på något sätt har med Tradeplan i Gävleborg Aktiebolag är Sundell, Sven Olov som är född 1949 och har titeln VD, Sundell, Sven Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundell, Lena Gunilla som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln RevisorWennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, .

Tradeplan i Gävleborg Aktiebolag har 556502-3727 som sitt organisationsnummer.