Glaskomponent i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Glaskomponent i Söderhamn Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Glaskomponent i Söderhamn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Glaskomponent i Söderhamn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556499-6584.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0270-425930 alternativt besöka eller skicka post till Glaskomponent i Söderhamn Aktiebolag på följande adress Lötgärdesv. 7, 820 26, Marmaverken.

Glaskomponent i Söderhamn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Glaskomponent i Söderhamn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Åkerlind, Arnold Jörgen som är född 1956 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och reparation av glasprodukter inom industri- och laboratorieverksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.