JA Produktion AB (Jala Däck & Bil)

Gävleborgs län

Information

556495-1472 är organisationsnummer för bolaget JA Produktion AB (Jala Däck & Bil). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JA Produktion AB (Jala Däck & Bil) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som JA Produktion AB (Jala Däck & Bil) finns i.

JA Produktion AB (Jala Däck & Bil) har varit registrerat sedan 1994-09-29 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JA Produktion AB (Jala Däck & Bil) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

JA Produktion AB (Jala Däck & Bil) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JA Produktion AB (Jala Däck & Bil) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med JA Produktion AB (Jala Däck & Bil) så kan ni göra det på telefon genom 0270-70145 eller genom brev på följande adress:
Arend Stykes v. 13, 826 50, Söderhamn

Bolaget ska bedriva mateservering, bensinstation, entreprenadtjänster med traktor, lackeringsverkstad samt fastighetsförvaltning och med dess förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med JA Produktion AB (Jala Däck & Bil) och det är Åslund, Jan Arne Thomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Tord Robert som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Åslund, Johanna Catarina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor