TOOLS Norr AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och TOOLS Norr AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och TOOLS Norr AB är ett av dem. Statusen för TOOLS Norr AB är att Bolaget är aktivt.

TOOLS Norr AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-10-02. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som TOOLS Norr AB ska trivas.

TOOLS Norr AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska för sin huvudsakliga verksamhet självt eller genom hel- eller delägt dotterbolag idka handel med förnödenheter såsom skruv och bult, infästningar och städmaterial, handel med skydds- utrustning och verktyg, uthyrning av verktyg och handmaskiner, handel med värdepapper, ävensom driva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TOOLS Norr AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är TOOLS Norr AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med TOOLS Norr AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-142450.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med TOOLS Norr AB är Dahlberg, Carl Magnus som är född 1973 och har titeln VD, Dahlberg, Carl Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Olof Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Gert Bo Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Zakrisson, Rita Lilian Cecilia som är född 1961 och har titeln Revisor, Schwartzman Berg, Matilda Maria som är född 1976 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

TOOLS Norr AB har 556495-1464 som sitt organisationsnummer.