Leather Care Lab i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Leather Care Lab i Söderhamn AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Leather Care Lab i Söderhamn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Leather Care Lab i Söderhamn AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556494-7587.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0270-15211 alternativt besöka eller skicka post till Leather Care Lab i Söderhamn AB på följande adress Baggarg. 1, 826 32, Söderhamn.

Leather Care Lab i Söderhamn AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Leather Care Lab i Söderhamn AB så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Märta Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av lädervårds- produkter samt därmed förenlig verksamhet. Utveckling av kemiska produkter. Utförande av konsultarbeten inom kemi. Tillverkning av kemiska prodkter produkter och försäljning av dessa.