Asplunds Skogsentreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Asplunds Skogsentreprenad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Asplunds Skogsentreprenad Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Asplunds Skogsentreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Asplunds Skogsentreprenad Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1994-08-25. Men sedan 1994-01-01 så har Asplunds Skogsentreprenad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Svalarna 902, 826 94, Norrala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Asplunds Skogsentreprenad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-39036.

Söderhamn arbetar för att företag som Asplunds Skogsentreprenad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Asplunds Skogsentreprenad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall utföra avverkningsuppdrag såsom skogsavverkning och virkestransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Asplunds Skogsentreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Asplunds Skogsentreprenad Aktiebolag och det är följande personer, Asplund, Claes Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplund, Sven Håkan som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Asplunds Skogsentreprenad Aktiebolag är 556492-1681.