El-Tele Cad i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, installation och projektering av elektriska produkter. Försäljning av skyltmaterial, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för El-Tele Cad i Söderhamn Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är El-Tele Cad i Söderhamn Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1994-08-23 så skapades El-Tele Cad i Söderhamn Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel El-Tele Cad i Söderhamn Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

El-Tele Cad i Söderhamn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556491-3597 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderhamn.

Just nu är El-Tele Cad i Söderhamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med El-Tele Cad i Söderhamn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-6268039 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom El-Tele Cad i Söderhamn Aktiebolag är Norlin, Daniel John Olof som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlin, Lars Olof som är född 1947 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .