Söderhamns Ögonpraktik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Aktiebolag som heter Söderhamns Ögonpraktik Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Söderhamns Ögonpraktik Aktiebolag i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Söderhamns Ögonpraktik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1994-05-31 så har Söderhamns Ögonpraktik Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-03-30 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Söderhamns Ögonpraktik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Söderhamns Ögonpraktik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Trädgårdsg. 30, 826 32, Söderhamn. Vi ni istället prata med Söderhamns Ögonpraktik Aktiebolag så kan ni göra det på 0270-77000.

Bolaget skall bedriva ögonpraktik, fotografisk verksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Runesvärd, Oli Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Runesvärd, Helena Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Runesvärd, Helena Margareta -Runesvärd, Oli Håkan .

Söderhamns Ögonpraktik Aktiebolag har 556488-5068 som sitt organisationsnummer.