Bizsys AB

Gävleborgs län

Information

Bizsys AB är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Bizsys AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bizsys AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bizsys AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1994-06-13. Men sedan 1998-01-01 så har Bizsys AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sjötullg. 72, 826 50, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bizsys AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-76610.

Söderhamn arbetar för att företag som Bizsys AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bizsys AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolagets verksamhet ska vara att utveckla, marknadsföra och sälja databaserade medlemssystem med tillhörande konsulttjänster samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bizsys AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bizsys AB och det är följande personer, Karlsson, Daniel Mathias som är född 1974 och har titeln VD, Karlsson, Daniel Mathias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mats Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Karin Helena som är född 1974 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Bizsys AB är 556488-3865.