Instrumentmontage Jansson Olsson Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556482-8423 är organisationsnummer för företaget Instrumentmontage Jansson Olsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Instrumentmontage Jansson Olsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Instrumentmontage Jansson Olsson Aktiebolag finns i.

Instrumentmontage Jansson Olsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-02-15 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Instrumentmontage Jansson Olsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Instrumentmontage Jansson Olsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Instrumentmontage Jansson Olsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Instrumentmontage Jansson Olsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0270-424820 eller genom brev på följande adress:
Österbacken 10, 820 23, Bergvik

Bolaget skall utföra service och montagearbeten inom styr- och reglerbranschen, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Instrumentmontage Jansson Olsson Aktiebolag och det är Olsson, Kent Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Charles Kenneth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,