El och Fastighetsservice i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Aktiebolag som heter El och Fastighetsservice i Söderhamn Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar El och Fastighetsservice i Söderhamn Aktiebolag i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

El och Fastighetsservice i Söderhamn Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1994-03-01 så har El och Fastighetsservice i Söderhamn Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är El och Fastighetsservice i Söderhamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med El och Fastighetsservice i Söderhamn Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Styrmansg. 4, 826 37, Söderhamn. Vi ni istället prata med El och Fastighetsservice i Söderhamn Aktiebolag så kan ni göra det på 0270-70077.

Bolaget skall bedriva fastighetsservice, utföra elinstallationer, uthyrning av solarier, förvaltning av fastigheter, värdepapper och övrig fast egendom, och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson Frank, Leif-Anders som är född 1963 och har titeln VD, Eriksson Frank, Leif-Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, West, Hans Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

El och Fastighetsservice i Söderhamn Aktiebolag har 556481-7152 som sitt organisationsnummer.