Floråns Kvarn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Floråns Kvarn Aktiebolag är ett bolag som finns i Söderhamn. I Floråns Kvarn Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Henriksen, Patrik Gunnar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksen, Solveig-Marita som är född 1951 och har titeln Suppleant, Torstensson, Ulf Georg som är född 1941 och har titeln Revisor, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Kilafors Revision KRAB som är född och har titeln Revisor, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Floråns Kvarn Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Floråns Kvarn Aktiebolag på telefon 0270-425729.

Bolaget skall bedriva kvarnrörelse, försäljning av livsmedel, produktion och försäljning av elström, förvalta fast egendom, handel med värdepapper, och i anslutning till uppräknade verksamheter därmed förenlig verksamhet.

Idag är Floråns Kvarn Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Floråns Kvarn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Floråns Kvarn Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Floråns Kvarn Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Floråns Kvarn Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Floråns Kvarn Aktiebolag har 556480-1123 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.