PI Johansson Bygg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva ny-, om- och tillbyggnationer av fastigheter, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PI Johansson Bygg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är PI Johansson Bygg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1993-11-16 så skapades PI Johansson Bygg Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel PI Johansson Bygg Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

PI Johansson Bygg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556476-2564 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderhamn.

Just nu är PI Johansson Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med PI Johansson Bygg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0270-30000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PI Johansson Bygg Aktiebolag är Johansson, Per Inge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Erik Gottfrid som är född 1925 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .