Söderhamns Rör & Svets AB

Gävleborgs län

Information

556475-4850 är organisationsnummer för verksamheten Söderhamns Rör & Svets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderhamns Rör & Svets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Söderhamns Rör & Svets AB finns i.

Söderhamns Rör & Svets AB har varit registrerat sedan 1993-10-28 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderhamns Rör & Svets AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Söderhamns Rör & Svets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Söderhamns Rör & Svets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Vill ni komma i kontakt med Söderhamns Rör & Svets AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-13270 eller genom brev på följande adress:
Åsbäcksg. 26, 826 31, Söderhamn

Bolaget skall utföra vvs-installationer samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderhamns Rör & Svets AB och det är Svensson, Jan Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gunhild Kristina som är född 1927 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,