Åke Larsson Fastighetskonsult AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Åke Larsson Fastighetskonsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Åke Larsson Fastighetskonsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Åke Larsson Fastighetskonsult AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556475-4470.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0650-99500 alternativt besöka eller skicka post till Åke Larsson Fastighetskonsult AB på följande adress Sundsbrov. 15, 826 91, Söderhamn.

Åke Larsson Fastighetskonsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan -0001-11-30.

I Åke Larsson Fastighetskonsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Nils Åke som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsvärdering och annan konsultverksamhet inom fastighets- och byggbranschen, travsportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.