R & C Ohlsson Fastighet & Entreprenad i Askesta Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

R & C Ohlsson Fastighet & Entreprenad i Askesta Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där R & C Ohlsson Fastighet & Entreprenad i Askesta Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. R & C Ohlsson Fastighet & Entreprenad i Askesta Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket R & C Ohlsson Fastighet & Entreprenad i Askesta Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. R & C Ohlsson Fastighet & Entreprenad i Askesta Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till R & C Ohlsson Fastighet & Entreprenad i Askesta Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ellne 5870, 826 92, Söderala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-41472.

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är R & C Ohlsson Fastighet & Entreprenad i Askesta Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

R & C Ohlsson Fastighet & Entreprenad i Askesta Aktiebolag har idag 556475-4058 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för R & C Ohlsson Fastighet & Entreprenad i Askesta Aktiebolag

Aktiebolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta fast egendom och värdepapper, bedriva föreläsningar, utbildning, guidade skoterturer, event, reparation och försäljning och uthyrning av motorfordon, snöröjning, uthyrning av snöskotrar och entreprenadmaskiner, försäljning av båtar, äkerirörelse, bygg- och anläggningsarbeten.

I R & C Ohlsson Fastighet & Entreprenad i Askesta Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Conny Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Robert Erik som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Schmidt, Sonja Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .