Konsulternas Fastighetsbolag i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Konsulternas Fastighetsbolag i Söderhamn Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Konsulternas Fastighetsbolag i Söderhamn Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Konsulternas Fastighetsbolag i Söderhamn Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Konsulternas Fastighetsbolag i Söderhamn Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Konsulternas Fastighetsbolag i Söderhamn Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Konsulternas Fastighetsbolag i Söderhamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Konsulternas Fastighetsbolag i Söderhamn Aktiebolag har idag 556474-9348 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Brickner, Erik Torsten -Haraldsson, Bo Per Gunnar är den som för stunden ansvarar för Konsulternas Fastighetsbolag i Söderhamn Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

I Konsulternas Fastighetsbolag i Söderhamn Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haraldsson, Bo Per Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Anders Ronny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Brickner, Erik Torsten som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfstrand, Anders Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.