Fastighetsbolaget Tallriset i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556474-7441 är organisationsnummer för verksamheten Fastighetsbolaget Tallriset i Söderhamn Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsbolaget Tallriset i Söderhamn Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Fastighetsbolaget Tallriset i Söderhamn Aktiebolag finns i.

Fastighetsbolaget Tallriset i Söderhamn Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-10-18 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsbolaget Tallriset i Söderhamn Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fastighetsbolaget Tallriset i Söderhamn Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighetsbolaget Tallriset i Söderhamn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsbolaget Tallriset i Söderhamn Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Skogsfruv. 8, 826 60, Söderhamn

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsbolaget Tallriset i Söderhamn Aktiebolag och det är Unger, Claes Axel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Unger, Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,