FilmTextarna Andersen AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom videobranschen, såsom videotekniska tjänster, inspelning och produktion av film, översättning och textning av film samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper, handel med videoutrustning och musikinstrument, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för FilmTextarna Andersen AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är FilmTextarna Andersen AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1993-10-06 så skapades FilmTextarna Andersen AB och bolaget är har F-skattsedel FilmTextarna Andersen AB har haft det sedan -0001-11-30.

FilmTextarna Andersen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556473-9877 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderhamn.

Just nu är FilmTextarna Andersen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med FilmTextarna Andersen AB så går det att nå dem via telefon på 0322-636200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom FilmTextarna Andersen AB är Andersen, Christina Eva Elmo som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Sven Anders som är född 1955 och har titeln Suppleant, Pettersson, Peter-Olof som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, .