Långrörs Isolering Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Långrörs Isolering Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Långrörs Isolering Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Långrörs Isolering Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Långrörs Isolering Aktiebolag har haft sedan -0001-11-30. Långrörs Isolering Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Långrörs Isolering Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lillv. 8, 820 22, Sandarne men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-60266.

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Långrörs Isolering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Långrörs Isolering Aktiebolag har idag 556473-0116 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Långrörs Isolering Aktiebolag

Bolaget skall utföra isoleringsarbeten samt därtill hörande försäljning av material, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Långrörs Isolering Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Hans Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnberg Andersson, Lena Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .