Byggmaskiner i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Byggmaskiner i Söderhamn Aktiebolag är ett bolag som finns i Söderhamn. I Byggmaskiner i Söderhamn Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Enberg, Tor Alf Vilhelm som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Byggmaskiner i Söderhamn Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggmaskiner i Söderhamn Aktiebolag på telefon 0270-18540.

Bolaget skall bedriva uthyrning av byggmaskiner, containers och bodar, driva handel med containers, byggmaskiner, bodar, förbrukningsmateriel och personlig skyddsutrustning i byggbranschen, förvärva fast och lös egendom samt förvaltning därav, driva handel med byggmaterial, utföra konsultverksamhet och leasing inom byggnadsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Byggmaskiner i Söderhamn Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Byggmaskiner i Söderhamn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Byggmaskiner i Söderhamn Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Byggmaskiner i Söderhamn Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggmaskiner i Söderhamn Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Byggmaskiner i Söderhamn Aktiebolag har 556469-7893 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.