Hälsinglands Besiktning & Konsult AB

Gävleborgs län

Information

556467-8828 är organisationsnummer för bolaget Hälsinglands Besiktning & Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsinglands Besiktning & Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Hälsinglands Besiktning & Konsult AB finns i.

Hälsinglands Besiktning & Konsult AB har varit registrerat sedan 1993-05-24 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsinglands Besiktning & Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Hälsinglands Besiktning & Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hälsinglands Besiktning & Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hälsinglands Besiktning & Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5417400 eller genom brev på följande adress:
Stuvareg. 11, 826 50, Söderhamn

Bolaget skall bedriva försäljning av bilar, fastigheter, prefabricerade hus samt vattenreningsprodukter, handel med livsmedel, konsulttjänster inom byggnads- branschen samt byggnadsarbeten, värderingsuppdrag samt utredningsuppdrag främst avseende fastigheter, innehav och uthyrning av fastigheter, nätverksmarknadsföring främst avseende telekommunikation, energi samt internethandel, bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsinglands Besiktning & Konsult AB och det är Sjödin, Jan Staffan som är född 1948 och har titeln VD, Sjödin, Jan Staffan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Enberg, Tor Alf Vilhelm som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,