Kemfilter Försäljning i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Kemfilter Försäljning i Söderhamn Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Kemfilter Försäljning i Söderhamn Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kemfilter Försäljning i Söderhamn Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kemfilter Försäljning i Söderhamn Aktiebolag har haft sedan 2000-02-29. Kemfilter Försäljning i Söderhamn Aktiebolag har funnits sedan och 2000-02-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kemfilter Försäljning i Söderhamn Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Björnängsv. 2, 826 40, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0270-18055.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kemfilter Försäljning i Söderhamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kemfilter Försäljning i Söderhamn Aktiebolag har idag 556466-3044 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kemfilter Försäljning i Söderhamn Aktiebolag

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja filter för ventilation samt utföra el- och ventilationsarbeten inom företrädesvis massa- och pappersindustri ävensom idka med dessa rörelsegrenar förenlig verksamhet.

I Kemfilter Försäljning i Söderhamn Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Näslund, Lars Eje som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Spong, Irene Anita Kristina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .