Ranbogården AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Ranbogården AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Ranbogården AB är ett av dem. Statusen för Ranbogården AB är att Bolaget är aktivt.

Ranbogården AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-04-21. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där företaget finns i jobbar för att företag som Ranbogården AB ska trivas.

Ranbogården AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende produktutveckling, design, produktion och försäljning inom möbler, textil, inredning, arkitektur, kläder, modeaccesoarer, skor, smycken, leksaker (mjuka och hårda), böcker, bilder, skog, jordbruk, restaurang- och konferensverksamhet, museiverksamhet, rumsuthyrning, jakt och fiske, bageri- och cateringverksamhet, försäljning av livsmedel, ekoturism, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ranbogården AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Ranbogården AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Ranbogården AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-425946.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ranbogården AB är Andersson, Lena Gunilla som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sven Arne som är född 1938 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Wennberg, Per Olov som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, Hälsinge Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Ranbogården AB har 556466-2947 som sitt organisationsnummer.