Sven-Erik Backlund AB

Gävleborgs län

Information

556465-3698 är organisationsnummer för företaget Sven-Erik Backlund AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sven-Erik Backlund AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Sven-Erik Backlund AB finns i.

Sven-Erik Backlund AB har varit registrerat sedan 1993-04-29 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-07-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sven-Erik Backlund AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Sven-Erik Backlund AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sven-Erik Backlund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Backlund, Sven Erik

Vill ni komma i kontakt med Sven-Erik Backlund AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-425830 eller genom brev på följande adress:
Mohed 6604, 826 92, Söderala

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet och skriva faktaböcker i hälsokostbranschen, bedriva verkstadsrörelse med inriktning på reparation av motorfordon, uthyrning samt försäljning av entreprenadmaskiner, handel med skogsprodukter, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sven-Erik Backlund AB och det är Backlund, Sven Erik som är född 1944 och har titeln VD, Backlund, Sven Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Sven Bertil som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Strid, Björn Stefan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,