S S Mekan i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och S S Mekan i Söderhamn Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och S S Mekan i Söderhamn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för S S Mekan i Söderhamn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

S S Mekan i Söderhamn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-12-23. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som S S Mekan i Söderhamn Aktiebolag ska trivas.

S S Mekan i Söderhamn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende service och försäljning av kompressorer samt utföra reparationer i anslutning härtill, äga och förvalta fastigheter handel av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S S Mekan i Söderhamn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är S S Mekan i Söderhamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med S S Mekan i Söderhamn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-653326.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med S S Mekan i Söderhamn Aktiebolag är Sandberg, Sven Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Gerd Yvonne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

S S Mekan i Söderhamn Aktiebolag har 556458-7086 som sitt organisationsnummer.