Legometall i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Legometall i Söderhamn Aktiebolag är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Legometall i Söderhamn Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Legometall i Söderhamn Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1992-12-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sundsbergsv. 6, 826 40, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Legometall i Söderhamn Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-17406.

Söderhamn arbetar för att företag som Legometall i Söderhamn Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Legometall i Söderhamn Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva skärande bearbetning inom metallindustrin. Äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Legometall i Söderhamn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Legometall i Söderhamn Aktiebolag och det är följande personer, Norgren, Bo Erik som är född 1963 och har titeln VD, Norgren, Bo Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Norgren, Eva Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Legometall i Söderhamn Aktiebolag är 556457-3698.