TBST Consult AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och TBST Consult AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TBST Consult AB är ett av dem. Statusen för TBST Consult AB är att Bolaget är aktivt.

TBST Consult AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-10-08. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TBST Consult AB ska trivas.

TBST Consult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-07. I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljningsverksamhet gällande varor och tjänster, finansiella tjänster, värdepappers-, fastighets-, och aktiehandel, postorder samt därmed förenlig verksamhet. I varor ingår motorfordon, båtar, byggvaror, livsmedel, konfektion, data, radio TV, elinstallationsmaterial, solarieartiklar, sportartiklar. I tjänster ingår redovisning, juridiska konsultationer, inkasso, försäkringar, administrativa system (ADB) samt utbildning inom respektive sektor. Bolaget skall ej bedriva sådan verksamhet som avses i lag (1982:2) om finansbolag eller lag (1995:183) om bankrörelse eller lag (1963:76) om kreditaktiebolag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TBST Consult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är TBST Consult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med TBST Consult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-61360.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med TBST Consult AB är Svahn, Lars Gösta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson Svahn, Ann-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

TBST Consult AB har 556454-5076 som sitt organisationsnummer.