Scandinavian Development Investment in Energybuilding AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva handel med energiriktiga varor och tjänster inom fastighetsbranschen. Bolaget skall vidare syssla med värdepappers- och fastighetshandel samt ingå avtal med entreprenörer med kloka produkter inom byggnation samt därmed förenlig verksamhet. I varor ingår solceller, solfångare, vindkraftsprodukter, motorfordon, båtar, byggvaror, livsmedel, konfektion, radio TV och sportartiklar. I tjänster ingår redovisning, juridiska konsultationer, försäkringar, administrativa system (ADB) samt utbildning inom respektive sektor.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Scandinavian Development Investment in Energybuilding AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Scandinavian Development Investment in Energybuilding AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1992-09-18 så skapades Scandinavian Development Investment in Energybuilding AB och företaget är har F-skattsedel Scandinavian Development Investment in Energybuilding AB har haft det sedan 1994-01-01.

Scandinavian Development Investment in Energybuilding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556453-1050 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Scandinavian Development Investment in Energybuilding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Scandinavian Development Investment in Energybuilding AB så går det att nå dem via telefon på 0270-61360 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Scandinavian Development Investment in Energybuilding AB är Svahn, Lars Gösta som är född 1951 och har titeln VD, Svahn, Lars Gösta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Karl Gustaf Ulf som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Donus, Jerzy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.