Günter Wissel Restaurang Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Günter Wissel Restaurang Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Günter Wissel Restaurang Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Günter Wissel Restaurang Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556451-1607.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0270-12740 alternativt besöka eller skicka post till Günter Wissel Restaurang Aktiebolag på följande adress Kyrkog. 16, 826 32, Söderhamn.

Günter Wissel Restaurang Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Günter Wissel Restaurang Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hoel, Eva Margitta som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper, samt idka restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.