Akustik Montage i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Akustik Montage i Söderhamn Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Akustik Montage i Söderhamn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Akustik Montage i Söderhamn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556447-6702.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-359260 alternativt besöka eller skicka post till Akustik Montage i Söderhamn Aktiebolag på följande adress Tellusv. 9 A, 191 47, Sollentuna.

Akustik Montage i Söderhamn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Akustik Montage i Söderhamn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Modig, Barbro Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva uthyrning av industrilokaler, isolering av undertak och väggar, plåtarbeten, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.