P-O Lindström Försäljning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

P-O Lindström Försäljning Aktiebolag är en verksamhet som finns i Söderhamn. I P-O Lindström Försäljning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindström, Per Olov som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Per Jonas som är född 1977 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med P-O Lindström Försäljning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå P-O Lindström Försäljning Aktiebolag på telefon 0270-285254.

Bolaget skall bedriva försäljnings- och förmedlingsverksamhet inom maskin och verktygsbranschen företrädesvis verkstad- och byggnadsindustrin, äga och förvalta fastigheter, aktier och andelar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är P-O Lindström Försäljning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

P-O Lindström Försäljning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

P-O Lindström Försäljning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och P-O Lindström Försäljning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för P-O Lindström Försäljning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

P-O Lindström Försäljning Aktiebolag har 556439-0218 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.