Söderhamns Industrihus AB

Gävleborgs län

Information

Söderhamns Industrihus AB är ett av många verksamheter som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Söderhamns Industrihus AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Söderhamns Industrihus AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Söderhamns Industrihus AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1991-10-07. Men sedan 1993-01-01 så har Söderhamns Industrihus AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kyrkog. 16, 826 32, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Söderhamns Industrihus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-14910.

Söderhamn arbetar för att verksamheter som Söderhamns Industrihus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Söderhamns Industrihus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt äga aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Söderhamns Industrihus AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Söderhamns Industrihus AB och det är följande personer, Johansson, Sven Olov som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerblom, Liz Irene som är född 1958 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Söderhamns Industrihus AB är 556433-7235.