Marma Städ Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall utföra städning, målning och reparationer av fastigheter, försäljning av konfektioner, profilkläder och städutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Marma Städ Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Marma Städ Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1991-09-23 så skapades Marma Städ Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Marma Städ Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Marma Städ Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556433-6617 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Marma Städ Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Marma Städ Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0270-428680 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Marma Städ Aktiebolag är Eichhorn, Karl Rudi som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eichhorn, Gärd Gunvor som är född 1923 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hedberg, Karl Dennis som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .