Fastighetsbolaget Hästen i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Fastighetsbolaget Hästen i Söderhamn AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Fastighetsbolaget Hästen i Söderhamn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Fastighetsbolaget Hästen i Söderhamn AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556422-5885.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6605333 alternativt besöka eller skicka post till Fastighetsbolaget Hästen i Söderhamn AB på följande adress Kyrkog. 16, 826 32, Söderhamn.

Fastighetsbolaget Hästen i Söderhamn AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Fastighetsbolaget Hästen i Söderhamn AB så sitter följande personer i styrelsen: , Åkerblom, Liz Irene som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.