Fotografen i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Fotografen i Söderhamn Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Fotografen i Söderhamn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Fotografen i Söderhamn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556421-3006.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0270-18392 alternativt besöka eller skicka post till Fotografen i Söderhamn Aktiebolag på följande adress Tvärgränd 4, 826 31, Söderhamn.

Fotografen i Söderhamn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fotografen i Söderhamn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Holm, Nadja Maria som är född 1981 och har titeln Suppleant , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fotoverksamhet samt därmed förenlig verksamhet, ävensom äga och förvalta aktier, andelar och fastigheter.