Lindkvist & Söner i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Lindkvist & Söner i Söderhamn Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Lindkvist & Söner i Söderhamn Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lindkvist & Söner i Söderhamn Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lindkvist & Söner i Söderhamn Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lindkvist & Söner i Söderhamn Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lindkvist & Söner i Söderhamn Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Växelg. 3, 826 40, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0270-18928.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lindkvist & Söner i Söderhamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lindkvist & Söner i Söderhamn Aktiebolag har idag 556421-2057 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Lindkvist, Hans Richard Eugen -Lindkvist, Per Joakim är den som för stunden ansvarar för Lindkvist & Söner i Söderhamn Aktiebolag

Bolaget ska utföra billackeringsarbeten samt äga, förvalta och hyra ut fastighet och därmed förenlig verksamhet.

I Lindkvist & Söner i Söderhamn Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindkvist, Hans Richard Eugen som är född 1964 och har titeln VD, Lindkvist, Hans Richard Eugen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Per Joakim som är född 1974 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .