T. Brickner Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och T. Brickner Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och T. Brickner Aktiebolag är ett av dem. Statusen för T. Brickner Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

T. Brickner Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-02-08. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där företaget finns i jobbar för att företag som T. Brickner Aktiebolag ska trivas.

T. Brickner Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulting inom VVS-branschen, uppfödning och tävling med travhästar samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T. Brickner Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är T. Brickner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med T. Brickner Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-13808.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Brickner, Erik Torsten.

De som är på något sätt har med T. Brickner Aktiebolag är Brickner, Erik Torsten som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brickner, Britta Maria Ulrika som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Svahn, Dick Rune som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

T. Brickner Aktiebolag har 556419-2788 som sitt organisationsnummer.