D. Svahn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva konsulting inom VVS-branschen samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för D. Svahn Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är D. Svahn Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1991-02-04 så skapades D. Svahn Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel D. Svahn Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

D. Svahn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556419-2697 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderhamn.

Just nu är D. Svahn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med D. Svahn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0270-428670 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom D. Svahn Aktiebolag är Svahn, Dick Rune som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svahn, Gunilla Ingegerd som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .