Hans Bohman Maskinteknik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Hans Bohman Maskinteknik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Hans Bohman Maskinteknik Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hans Bohman Maskinteknik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hans Bohman Maskinteknik Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1991-01-28. Men sedan 1991-01-01 så har Hans Bohman Maskinteknik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hamnv. 6, 820 20, Ljusne. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hans Bohman Maskinteknik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-33010.

Söderhamn arbetar för att företag som Hans Bohman Maskinteknik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hans Bohman Maskinteknik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall utföra underhållsarbeten, montagearbeten och projektledning till verkstadsindustriföretag, främst inom den tyngre sektorn inkluderande fjärrvärmeverk, bedriva förmedling av tjänster avseende övernattning, fiske, kanoting och övrigt friluftsliv för turister, samt äga, förvalta och uthyra fast egendom ävensom äga och förvalta värdepapper, samt idka andra därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hans Bohman Maskinteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hans Bohman Maskinteknik Aktiebolag och det är följande personer, Bohman, Hans Erik som är född 1946 och har titeln VD, Bohman, Hans Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammerin, Ingela Karin som är född 1951 och har titeln Suppleant, Berling, Bengt Sune som är född 1935 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hans Bohman Maskinteknik Aktiebolag är 556418-8349.