Bert Olaussons Brand och Larm Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Bert Olaussons Brand och Larm Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Bert Olaussons Brand och Larm Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Bert Olaussons Brand och Larm Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556417-0768.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0270-70399 alternativt besöka eller skicka post till Bert Olaussons Brand och Larm Aktiebolag på följande adress Flygstaden Byggnad 116, 826 70, Söderhamn.

Bert Olaussons Brand och Larm Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bert Olaussons Brand och Larm Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Amundsson, Erik Peter som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper, samt utföra datainstallationer och konsultationer och installationer och försäljning av brand-larm och säkerhetsutrustning.