GK Eklund Mät och Styr Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

GK Eklund Mät och Styr Aktiebolag är en verksamhet som finns i Söderhamn. I GK Eklund Mät och Styr Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eklund, Tony Göran som är född 1941 och har titeln VD, Eklund, Ulla Karin som är född 1955 och har titeln Vice VD, Eklund, Tony Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Ulla Karin som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med GK Eklund Mät och Styr Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå GK Eklund Mät och Styr Aktiebolag på telefon 035-30157.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området mätning och styrning med datorer samt framställning av läromedel inom dataområdet. Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är GK Eklund Mät och Styr Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

GK Eklund Mät och Styr Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

GK Eklund Mät och Styr Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och GK Eklund Mät och Styr Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GK Eklund Mät och Styr Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Eklund, Tony Göran -Eklund, Ulla Karin

GK Eklund Mät och Styr Aktiebolag har 556412-5382 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.