EG Karlsson Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

556407-3004 är organisationsnummer för företaget EG Karlsson Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EG Karlsson Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som EG Karlsson Förvaltning AB finns i.

EG Karlsson Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1990-09-28 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för EG Karlsson Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-23.

EG Karlsson Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EG Karlsson Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Karlsson, Erik Gunnar Thomas

Vill ni komma i kontakt med EG Karlsson Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-17045 eller genom brev på följande adress:
Ågatan 11, 826 32, Söderhamn

Föremålet för bolagets verksamhet är förvaltning av fast och lös egendom såsom värdepapper, utvecklingsprojekt inom bygg och mark och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EG Karlsson Förvaltning AB och det är Karlsson, Erik Gunnar Thomas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Erik Olof Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Barbro Margit Helen som är född 1937 och har titeln Suppleant, REVISION4U i Söderhamn AB som är född och har titeln Revisor, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor