Elplanering i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Elplanering i Söderhamn Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Elplanering i Söderhamn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Elplanering i Söderhamn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Elplanering i Söderhamn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-18. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Elplanering i Söderhamn Aktiebolag ska trivas.

Elplanering i Söderhamn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult-och kontrollverksamhet inom elbranschen, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elplanering i Söderhamn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Elplanering i Söderhamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Elplanering i Söderhamn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-429180.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Elplanering i Söderhamn Aktiebolag är Andersson, Lars Anders Ronny som är född 1950 och har titeln VD, Andersson, Lars Anders Ronny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Peder Pär-Olov som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Sven Magnus som är född 1979 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Elplanering i Söderhamn Aktiebolag har 556405-5985 som sitt organisationsnummer.