E. Åkerströms Mek. Verkstad i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall driva marin- och mekanisk service ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för E. Åkerströms Mek. Verkstad i Söderhamn Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är E. Åkerströms Mek. Verkstad i Söderhamn Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1990-08-09 så skapades E. Åkerströms Mek. Verkstad i Söderhamn Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel E. Åkerströms Mek. Verkstad i Söderhamn Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

E. Åkerströms Mek. Verkstad i Söderhamn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556403-5805 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderhamn.

Just nu är E. Åkerströms Mek. Verkstad i Söderhamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med E. Åkerströms Mek. Verkstad i Söderhamn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0270-19836 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom E. Åkerströms Mek. Verkstad i Söderhamn Aktiebolag är Åkerström, Per Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Westin Åkerström, Helen Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisor, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .