Rörelsefunktionalitet i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Rörelsefunktionalitet i Söderhamn AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Rörelsefunktionalitet i Söderhamn AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rörelsefunktionalitet i Söderhamn AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rörelsefunktionalitet i Söderhamn AB har haft sedan 1994-01-01. Rörelsefunktionalitet i Söderhamn AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Rörelsefunktionalitet i Söderhamn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrtullsg. 48, 826 37, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0270-428262.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rörelsefunktionalitet i Söderhamn AB Privat, ej börsnoterat.

Rörelsefunktionalitet i Söderhamn AB har idag 556398-5075 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Rörelsefunktionalitet i Söderhamn AB

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik samt därmed förenlig verksamhet.

I Rörelsefunktionalitet i Söderhamn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Weijl, Aljo Albertus Johannes som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Laurin, Per Håkan som är född 1948 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hedberg, Karl Dennis som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .