Ropfast Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Ropfast Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Ropfast Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ropfast Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Ropfast Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1990-03-26. Men sedan 1999-01-01 så har Ropfast Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till S. Hamng. 62, 826 50, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ropfast Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-17721.

Söderhamn arbetar för att bolag som Ropfast Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ropfast Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper, handel med bilar, textilier och byggverksamhet.

Firmatecknare för Ropfast Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Lindström, Kenth Håkan -Lindström, Lena Margareta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ropfast Aktiebolag och det är följande personer, Lindström, Lena Margareta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Kenth Håkan som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ropfast Aktiebolag är 556390-8689.