Glenn Nylunds Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556386-4270 är organisationsnummer för företaget Glenn Nylunds Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glenn Nylunds Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Glenn Nylunds Åkeri Aktiebolag finns i.

Glenn Nylunds Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-02-06 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Glenn Nylunds Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Glenn Nylunds Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Glenn Nylunds Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Glenn Nylunds Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0270-16555 eller genom brev på följande adress:
Blötängsv. 10, 826 40, Söderhamn

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Glenn Nylunds Åkeri Aktiebolag och det är Nylund, Glenn Tage som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylund, Gretchen Anita som är född 1935 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,