Söderhamns Trailerkonsult Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Söderhamns Trailerkonsult Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Söderhamns Trailerkonsult Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Söderhamns Trailerkonsult Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Söderhamns Trailerkonsult Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Söderhamns Trailerkonsult Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Söderhamns Trailerkonsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Milstensv. 7, 826 91, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0270-17875.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Söderhamns Trailerkonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Söderhamns Trailerkonsult Aktiebolag har idag 556385-7944 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sahlin, Gert Christer är den som för stunden ansvarar för Söderhamns Trailerkonsult Aktiebolag

Bolaget skall bedriva trailertransporter samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Söderhamns Trailerkonsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Dick Seved som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlin, Gert Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlin, Birgitta Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.