Zetany Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Zetany Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Zetany Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Zetany Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Zetany Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Zetany Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Zetany Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Styrmansg. 16, 826 37, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-10430.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Zetany Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Zetany Aktiebolag har idag 556385-7761 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Zetany Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder, äga och förvalta fast egendom och värdepapper, försäljning av konst.

I Zetany Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Zakrisson, Astrid Katarina Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Zakrisson, Alf Tony som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .